Διαμονή - Flisvos Seaside Apartments στη Λευκάδα, Λυγιά
Στούντιο & Διαμερίσματα με Θέα Θάλασσα

Τα συγχρονα και πληρως εξοπλισμένα διαμερίσματα "Flisvos Seaside Apartments" βρίσκονται πάνω στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο και απόλυτα ήσυχο περιβάλλον στη Λυγιά, 3χλμ απο την πόλη της Λευκάδας.

Διαμονή

Η φιλική εξυπηρέτηση και η ελληνική φιλοξενία εγγυάται την τέλεια διαμονή. Το συγκρότημα χτισμένο με μεράκι σαν ένας καταπράσινος απ' τα δέντρα παράδεισος, αποτελείται από στούντιο και δίχωρα διαμερίσματα των 4 και 5 ατόμων.

Διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων με κλιματισμό και τηλεόραση έκαστα, τα οποία χωρίζει εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα σκεύη κουζίνα και μπάνιο, free wi fi spot, πάρκινγκ και δωρεάν ξαπλώστρες στη διάθεση των επισκεπτών.

Ανακαλύψτε τα δωμάτια μας: Στούντιο | Διαμέρισμα 4 ατόμων | Διαμέρισμα 5 ατόμων

Στούντιο

Υπάρχουν 4 στούντιο μονόχωρα (2 στο ισόγειο και 2 στον 1ο όροφο) με κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση και κλιματιστικό (air-condition).

Διαμέρισμα 4 ατόμων Πρώτου Ορόφου

6 διαμερίσματα στον 1 όροφο. Το κάθε διαμέρισμα έχει δύο υπνοδωμάτια που χωρίζονται από την κουζίνα και το μπάνιο. Το εμπρός υπνοδωμάτιο διαθέτει τηλεόραση κλιματιστικό (air-condition) και βεράντα.

Διαμέρισμα 5 ατόμων Ισόγειο

5 διαμερίσματα στο ισόγειο με 2 ανεξάρτητα υπνοδωμάτια που χωρίζονται από την κουζίνα και το μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν κλιματιστικό (air-condition) και τηλεόραση.