Στούντιο & Διαμερίσματα με Θέα Θάλασσα

Τα συγχρονα και πληρως εξοπλισμένα διαμερίσματα "Βίλα Φλοίσβος" βρίσκονται πάνω στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο και απόλυτα ήσυχο περιβάλλον στη Λυγιά, 3χλμ απο την πόλη της Λευκάδας.

Διαμονή

Η φιλική εξυπηρέτηση και η ελληνική φιλοξενία εγγυάται την τέλεια διαμονή. Το συγκρότημα χτισμένο με μεράκι σαν ένας καταπράσινος απ' τα δέντρα παράδεισος, αποτελείται από στούντιο και δίχωρα διαμερίσματα των 4 και 5 ατόμων.

Διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων με κλιματισμό και τηλεόραση έκαστα, τα οποία χωρίζει εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα σκεύη κουζίνα και μπάνιο, free wi fi spot, παρκινγκ και δωρεαν ξαπλωστρες στη διαθεση των επισκεπτων.

Ανακαλύψτε τα δωμάτια μας: Στούντιο | Διαμέρισμα 1ου Ορόφου | Διαμέρισμα Ισογείου

Στούντιο

Υπάρχουν 4 στούντιο μονόχωρα (2 στο ισόγειο και 2 στον 1ο όροφο) με κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση και κλιματιστικό (air-condition).

Διαμέρισμα 1ου Ορόφου

6 διαμερίσματα στον 1 όροφο. Το κάθε διαμέρισμα έχει δύο υπνοδωμάτια που χωρίζονται από την κουζίνα και το μπάνιο. Το εμπρός υπνοδωμάτιο διαθέτει τηλεόραση κλιματιστικό (air-condition) και βεράντα. Το πίσω υπνοδωμάτιο διαθέτει ανεξάρτητο μπαλκόνι, κλιματιστικό (air-condition) και τηλεόραση.

Διαμέρισμα Ισογείου

5 διαμερίσματα στο ισόγειο με 2 ανεξάρτητα υπνοδωμάτια που χωρίζονται από την κουζίνα και το μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν κλιματιστικό (air-condition) και τηλεόραση.